top of page

Hyttene

 

I hjertet av Telemark, nærmere bestemt Vrådal, finner du Nedre Strand. Her har vi tradsisjonelle norske hytter med fantastisk utsikt over Vrådal og innsjøen Nisser. Alle hyttene ligger idyllisk til, rett ved den private sandstranden og lekeplass for de minste. Hyttene ligger sentralt med kun 600m fra Vrådal sentrum og med kun 5km til Vrådal skisenter og 2km til byens fotball bane, slusemuseum og golfklubb er der enkel adgang til alle aktivitetene Vrådal har å by på. 

 

 

20190129_131111 (1).jpg

Hytte med hems
Vi har 1 ny oppført hytte med hems. Den har 6 sengeplasser fordelt på 2 soverom, 1 hems, stue med peis (peis kun i bruk vinterhalvåret), moderne bad og et flott kjøkken. Den har stor terrasse med fine grill muligheter og nydelig utsikt utover vann og fjell. Hytten ligger sentralt mellom plassens 2 lekeplasser og våres private sandstrand.  


Inkludert I prisen følger det også med robåt til  hytten (avhengig av ledighet).

Hytten er handikapvennlig og røykfri. 

Mellomstor Hytte
Vi har syv tradisjonelle mellomstore hytter for inntil 7 personer. Alle har 6 sengeplasser fordelt på to soverom, og mulighet for en ekstra oppredning på sovesofa i stuen. Alle hyttene har stue med peis, (peis kun i bruk vinterhalvår) nyrenoverste bad, kjøkkenavdeling, tørkeskap, og terasse med tak og nydelig utsikt utsikt utover vann og fjell. Hyttene ligger rett ved privat sandstrand, lekeplassen og hoppeputen, så her er det uendelige muligheter for lek og moro! 
Storhytta

Vi har ett stor hvit villahus for 12-20 personer på 160m². Denne egner seg for flere familier som ferier sammen, institusjoner, kurs og lignende. Fordelt på 2 etasjer har den 4 soverom med tilsammen 20 sengeplasser, ett stort kjøkken, 2 bad med dusj, toilett og egen sauna. I tillegg har den to store stuer, begge med peis!

Alle våre hytter er dessuten røykfrie!

Denne villaen byr kort fortalt på kos!

Hytte liten med sauna og veteran.jpg
Liten Hytte

Vi har to små hytter for inntil 4 personer. Den ene hytta er i et koselig tradisjonelt stabbur fra 1800-tallet. Her er det køyesenger, en liten stue med tv og et lite kjøkken.

Den andre hytten er et båthus på stranda, også med køyesenger, og et lite kjøkken og stue. Liker du å være nær sand og strand og ha egen veranda over vannet, så bør denne hytten prøves.

Disse hyttene har ikke innlagt vann, men dusj og toilett kan benyttes I sanitæranlegget som er tilknyttet campingplassen. Alle våre hytter er dessuten røykfrie!

De små hyttene på Nedre Strand byr uten tvil på en opplevelsesrik hytteferie.

bottom of page